Sincan Ziraat Odası

ZOBİS
Sincan Ziraat Odası > Haberler > TARIMDA İNOVATİF ÇÖZÜMLER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

TARIMDA İNOVATİF ÇÖZÜMLER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Tarımda İnovatif çözümlerin konuşulduğu üreticilerimizin katıldığı toplantımızın içeriğinde ;
Odamız Tarım Danışmanları ziraat odası faaliyetleri, yaptığı denemeler ve hedefleri hakkında bilgilendirme yapmıştır.
Tekno Kurgu Firması Kurucu Yöneticisi Korhan YÜZBAŞIOĞLU,Augmenta-Değişken oranlı azot uygulaması ve Rota sisteminin tarımda kullanım avantajları konusunda bilgilendirme yapmıştır.
Lances Lınk Firması Teknik Müdürü Mehmet AKAYDIN mikrogranül gübre kullanım avantajları konusunda üreticilerimizi bilgilendirmiştir.
Yoğun ilgi ve bilgi içerikli toplantımıza katılım sağlayan değerli üreticilerimize teşekkür ederiz.
Dijitalleşen tarımda yenilikleri siz değerli üreticilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz .